Ferestre de mansarda

Utilizând cele mai noi tehnologii, ferestrele de mansardă din sistemul de învelitori Wetterbest® asigură termoizolare şi durabilitate optimă, păstrându-şi funcţionalitatea prin articularea mediană sau supramediană, creşterea iluminatului natural şi, în acelaşi timp, oferă un design interior excelent. Ferestrele din sistemul de învelitori Wetterbest® corespund tuturor standardelor europene de performanță și etanșeitate.

Wetterbest® recomandă folosirea ferestrelor de mansardă DAKEA™, un brand nou conceput în Danemarca care, având calităţi excepţionale oferă o garanţie extinsă de 20 de ani, unică în piaţă, garanția fiind transferabilă. Ferestrele de mansardă pot fi instalate pe acoperișuri cu panta cuprinsă între 15⁰ și 90⁰. Mai mult, acest tip de ferestre de mansardă permite instalarea în partea de jos a acoperișului, ceea ce asigură o îmbunătățire a izolației termice și creează un aspect exterior mai plăcut.

Ferestra de mansarda Dakea Good

Soluţia Good de la Dakea este o fereastră de mansardă convenabilă ca preţ, dar de foarte bună calitate, corespunzătoare pentru proiecte cu buget limitat. Modul simplu, dar eficient de a obţine lumină, aerisire, izolare termică şi astfel spaţiu de locuit suplimentar sub acoperiş la cele mai rezonabile preţuri.

Dakea Good are o structură cu articulare mediană, având la bază un cadru de lemn subţire, care face ca fereastra să arate mai luminoasă din interior. Prevăzută cu o supapă de aerisire şi un mâner cu două poziţii de blocare suplimentare, fereastra permite aerisirea comodă a încăperii.

Fabricată fără compromisuri în privinţa calităţii, fereastra Dakea Good este prevăzută cu un strat protector suplimentar de lac şi cu un geam exterior tratat pentru durabilitate sporită şi confort la utilizare. Fereastra Good de la Dakea are o garanţie de 20 de ani.

Acest produs a fost proiectat şi fabricat utilizând tehnologie avansată şi respectând cele mai înalte standarde de calitate. Pentru a afla mai multe despre caracteristicile sale, faceţi clic pe pictogramele din dreptul imaginii.

Ferestrele de mansardă Good de la Dakea pot fi instalate pe orice tipuri de învelitori şi acoperişuri cu pantă de la 15 la 90 de grade. Pentru instalarea corespunzătoare, este necesară rama de etanşare Dakea originală.

Ferestra de mansarda Dakea Better

Soluţia Better de la Dakea este o fereastră de mansardă cu articulare mediană, clasică, de cea mai bună calitate! Performanţă energetică excelentă şi rezistenţă sporită a structurii, care împreună aduc lumină şi siguranţă în orice cămin! Fereastra Better de la Dakea este prevăzută cu un strat protector suplimentar de lac şi cu geam exterior tratat pentru durabilitate sporită şi performanţă fără griji. Fereastra este prevăzută cu o supapă de aerisire (pentru aerisire pasivă) şi un mâner cu două poziţii de blocare suplimentare pentru Controlul flexibil şi comod al aerisirii.

Acest produs a fost proiectat şi fabricat utilizând tehnologie avansată şi respectând cele mai înalte standarde de calitate.

Fereastra Better de la Dakea are o garanţie de 20 de ani.

Fereastra Better de la Dakea este livrată cu sistemul Quick Install (RUC) – Cadru din folie de protecţie pentru acoperiş, inclus în pachet.

Cadrul Quick Install reduce durata procesului de instalare şi îmbunătăţeşte etanşeitatea structurii.

Acest produs a fost proiectat şi fabricat utilizând tehnologie avansată şi respectând cele mai înalte standarde de calitate.

Pentru a afla mai multe despre caracteristicile sale, faceţi clic pe pictogramele din dreptul imaginii.

Ferestrele de mansardă Better de la Dakea pot fi instalate pe orice tipuri de învelitori şi acoperişuri cu pantă de la 15 la 90 de grade. Pentru instalarea corespunzătoare, este necesară rama de etanşare Dakea originală.

Ferestra de mansarda Dakea Better PVC

Dakea Better Pvc este soluția perfectă pentru camerele cu umiditate ridicată, precum bucătăria sau baia, grație rezistenței lor la umiditate șI murdărie.

Dakea Better PVC oferă confort sporit.

Realizate din PVC, acestea au avantajul unei întrețineri minime: fereastra este ușor de curățat, rezistentă și nu necesită întreținere specială.

Suplimentar, acestea au o clapetă de aerisire și un mâner cu două poziții de blocare pentru o aerisire flexibilă și confortabilă.

Dakea Better PVC iese în evidență prin geamul excelent. Este prevăzută cu noul sistem Thermostat - înveliș dublu Low-E care reflectă căldura în cameră și care se traduce printr-o transmitanță termică de 1,3 m2/k.

În plus, geamul interior este laminat, iar geamul exterior este întărit pentru a asigura rezistență și siguranță în eventualitatea spargerii sticlei.

Dakea Better PVC are 20 ani garanție.

Ferestra de mansarda Dakea Ultima

Dakea ultima este dovada că în căutarea performanței, nu avem egal. Aceste ferestre de mansardă excepționale excelează prin parametri tehnici de prim rang, sistem de reducere a zgomotului unic, durabilitate șI confort sporit.

Dakea Ultima are un sistem inovator de reducere a zgomotului care reduce cu până la 50% zgomotul produs de trafic și de ploaie. Eficiența energetică excelentă de 1.2 W/m2K este oferită prin intermediul unui geam remarcabil cu înveliș dublu Low-E și gaz inert Krypton.

Geamul păstrează căldura pe timpul iernii și protejează împotriva acesteia pe timpul verii.

În plus, blochează 95% din razele nocive UV pentru prevenirea decolorării. Pentruîntreținere ușoară, geamul exterior are un înveliș cu autocurățare.

Dakea Ultima este ramforsată și rezistentă la urganane de categoria II.

Geamul exterior este foarte gros și întărit, iar cel interior este laminat pentru a asigura protecție completă la impact și o garanție pe viață împotriva daunelor provocate de grindină.

Tocul din lemn solid are o axă centrală de rotație și 2 straturi de lac. Suntem atât de siguri de calitatea superioară a ferestrelor noastre încât vă oferim 20 ani garanție - cea mai mare garanție de pe piață, fără cerința înregistrării.

SISTEM DRENAJ
HALE TIP CORT
ELEMENTE ETANŞARE
ŞURUBURI PENTRU ACOPERIŞ
CONSTRUCŢII
FERESTRE DE MANSARDĂ
FILM PROTECŢIE TABLĂ